Den perfekta tårtbotten!
Så här ser en perfekt tårtbotten ut (enligt mig)

Ett tips: Äggen ska INTE vara kalla när man knäcker dem i smeten. De ska helst ha legat framme ett tag, gärna rumstempererade!
Då blir din tårtbotten högre!
Annars har den en tendens att sjunka ner i mitten.
Vad säger ni? Ser den bra ut?
Efter önskemål kommer jag att lägga upp en bildserie om hur jag lägger ihop tårtorna :-)

Ett tips: Äggen ska INTE vara kalla när man knäcker dem i smeten. De ska helst ha legat framme ett tag, gärna rumstempererade!
Då blir din tårtbotten högre!
Annars har den en tendens att sjunka ner i mitten.
Vad säger ni? Ser den bra ut?
Efter önskemål kommer jag att lägga upp en bildserie om hur jag lägger ihop tårtorna :-)
Kommentarer
Postat av: Therés
Den ser jättefin ut. Mina blir aldrig sådär ljusa och fina, jag är alltid rädd att de ska bli geggiga i mitten så jag har en tendens att övergrädda istället.
Ser fram emot bildserien. :)
Postat av: Therés
Det skulle vara jätteroligt att få ett bra recept på tårtbotten, om du vill ge ut det.
Trackback