Matthews tårta

I helgen blev det gjort en klassisk jordgubbsgräddtårta!

Fyllning var vaniljkrämsmousse (på den hemmagjorda vaniljkrämen) och jordgubbar såklart!
Denna tårtan var till 10 personer.


Längesen sist

Hejsan,

Det var ett tag sedan jag skrev här. Men jag har inte slutat baka, tvärtom, det har ökat och jag har lagt krutet på bakningen och på facebook- gruppen; Olas Hembageri. Har ni facebook så får ni gärna begära att gå med så ska jag eller min fru godkänna er!

På tal om min fru så kommer jag att ta hjälp av henne här i bloggen. Hon har lätt för att skriva, hon har drivit blogg i många år. Först MEL- Blogg här på blogg.se och nu driver hon Miss Memo på minbebis.com.
Jag kommer att göra lite ändringar här och med hjälp av min fru så ska jag arbeta mer med bloggen!

Jag kommer bland annat att göra en prislista som vi kommer utgå ifrån, eftersom det är så svårt att sätta pris på många tårtor. De flesta beställer olika sorters tårtor och de flesta tårtor kräver olika mycket arbete. 
Jag var rent för snäll i början med priserna för att jag dels inte hade ett hum om hur mycket det kostade att tillverka dem och dels var för snäll.
Nu inser jag dock att man kan inte vara för snäll för då är jag dum mot mig själv. Visst gör jag detta för att jag tycker att det är roligt, men jag kan ju inte gå back rent ekonomiskt för att jag vill vara snäll. Jag vill ju att folk ska beställa tårtor av mig för att de tycker de är goda, inte för att jag är billigast.

Sen har jag en annan stor sak på gång och om det blir som jag vill och hoppas så kommer det att innebära mer bakande för mig och mer bloggande!

Tack för ordet!

//Ola  

RSS 2.0