Den perfekta tårtbotten!

Så här ser en perfekt tårtbotten ut (enligt mig)



Ett tips: Äggen ska INTE vara kalla när man knäcker dem i smeten. De ska helst ha legat framme ett tag, gärna rumstempererade!
Då blir din tårtbotten högre!
Annars har den en tendens att sjunka ner i mitten.

Vad säger ni? Ser den bra ut?

Efter önskemål kommer jag att lägga upp en bildserie om hur jag lägger ihop tårtorna :-)

Kommentarer
Postat av: Therés

Den ser jättefin ut. Mina blir aldrig sådär ljusa och fina, jag är alltid rädd att de ska bli geggiga i mitten så jag har en tendens att övergrädda istället.



Ser fram emot bildserien. :)

2011-09-04 @ 16:30:21
URL: http://bakomfoten.blogg.se/
Postat av: Therés

Det skulle vara jätteroligt att få ett bra recept på tårtbotten, om du vill ge ut det.

2011-09-06 @ 20:02:41
URL: http://bakomfoten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0